top of page
Buscar

Utilitza el sofà per a posar color al menjador

A part de ser un punt familiar de trobada, el sofà també pot donar vida al teu menjador a través del seu entapissat. A continuació fem un repàs a les tendències de colors més atrevides.


Taronja, daurat i groc

El color taronja, daurat i groc són, sense dubte, la tendència d'aquest 2022-2023. A part de ser molt fàcil de combinar amb tota mena de mobiliari, aporten força a l'estança. La nostra recomanació? Afageix al menjador algun element daurat: encaixarà amb el sofà i li donar-li un toc sofisticat.

Tens clar que vols un color una mica més atrevit però no et decideixes? Vine a la botiga i t'ajudarem a escollir l'entapissat perfecte pel teu menjador.

Rosa i magenta

Un altra gamma de colors que ha arribat per quedar-se són els roses i magentes. Es tracta d'un color amb molta personalitat que transmet calma i serenitat i que aportarà harmonia a la teva estança. No és necessari que sigui una tonalitat molt intensa per a donar-li vida al menjador. És un encert assegurat!



Blau

Un altre color que no falla en qualsevol de les seves versions: els verds i blaus. Aporten elegància i moltes possibilitats de combinació, tant pels coixins com per la resta del mobiliari. En aquesta gamma de colors un consell infal·lible és combinar per harmonia, és a dir, utilitzar altres elements de la decoració amb el mateix to de l'entapissat per fer que el sofà sigui part de l'estil.



Verd

Si és verd i de vellut tens la combinació perfecta! Tot i que té un punt clàssic, el cert és que pots incorporar-lo a qualsevol mena de decoració. Hi ha tantes tonalitats de verd que de ben segur en trobes una al teu gust. A més, combinat amb fusta, cuidant la il·luminació i incorporant-hi alguna planta aconseguiràs un ambient d'allò més acollidor!


101 visualizaciones0 comentarios
bottom of page